Premi blogs 2014

premios20-minutos

A l’entrada d’avui no parlaré sobre temes de maternitat si no que us explicaré la meva participació en un concurs. Fa uns mesos vaig inscriure aquest blog a un concurs que organitzava el diari 20 minutos.

Aquest mes el blog farà un anyet de vida. Si haig de fer un balanç del 2014 ha estat un gran any tan a nivell professional com personal, però he de remarcar que ha estat carregat d’esforç. Una d’aquestes coses bones que puc extreure d’aquest 2014 ha estat el blog.

El blog va néixer en el meu cap fa uns quants anys, de fet, va començar el dia que vaig veure la pel·lícula Julie & Julia. Des d’aquell dia s’ha convertit en una de les meves pel·lícules preferides, però després del Diari de Briget Jones, jijiji!

Amb aquest blog volia arribar al màxim de gent possible explicant qui som les llevadores, què fem i com ho fem. També volia parlar de temes que tendeixen a crear dubtes, confusió, inseguretats i neguits entre les families. Volia fer-ho amb el major rigor per a donar una eina als futurs pares i els que ja ho són.

Les entrades del blog són redactades durant el meu temps personal, pot semblar fàcil fer una entrada, però al darrera hi ha moltes hores de recerca d’informació, de redacció, de correcció i d’editat. No rebo cap tipus de remuneració ni finançament.

Per això, si heu llegit el meu blog algun cop, sou seguidors/es habituals, creieu que és interessant i que per tant, mereix aquest premi. Dediqueu uns minutets per a registrar-vos a la pàgina del diari 20 minuts i fer el vostre vot. El guardó no són diners, és una estatueta, però per a mi el premi és el reconeixement a l’esforç setmanal que li dedico.

No voldria acabar sense agrair a la meva família la confiança, als amics pel recolzament i sobretot, a la meva parella per la paciència infinita, pel suport incondicional a totes les meves idees esbojarrades i perquè sempre m’ho poses fàcil.

I gràcies a tots vosaltres per seguir el blog.

judit

 Passos a seguir per votar matrona.cat:

1. Segueix aquest link: Vot a matrona.cat premis blog 2014

2. Registra’t, són uns minuts

3. Busca matrona.cat per donar el teu vot

4. Gràcies pel vot!

 

 

Compartir!

2 pensaments a «Premi blogs 2014»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

www.000webhost.com