Enganxada a la xarxa I !

mare a la xarxa

 

 No se si us passa a vosaltres, però per a mi el mes de setembre és com un segon començament d’any.  Reflexiono sobre els mesos anteriors, passo comptes, penso en tot allò que m’agradaria i hauria de fer. De vegades, fins hi tot, hem faig una llista, i la penjo en el despatxet del meu pis al costat del calendari. Suposo que ho faig per veure si cada vegada que canvio la fulla del calendari alguna cosa de la llista es va complint.

Alguns d’aquests propòsits ja estan en marxa. Per exemple, m’he apuntat al gimnàs. Mmmm, però fa mala pinta! estem a dia 19 d’octubre i només l’he trepitjat 2 cops.

 També, vaig pensar en compartir amb vosaltres, alguns dels enllaços més interessants i que hem proporcionen ajuda, formació, inspiració, actualització,…. Ho dividiré en temàtiques i amb un breu descripció del que podreu trobar. En aquesta primera part deixaré informació relacionada amb embaràs i part. Aniré ampliant la llista amb altres temàtiques.

 

EMBARÀS I PART

 

INATAL

És una pàgina web del hospital Clínic de Barcelona. Trobareu entrades relacionades amb informació sobre embaràs i part. També, hi trobareu un fòrum per a fer-hi consultes.

Inatal

Espai Mares

És una pàgina web creada per llevadores, tenen entrades molt interessants. Per exemple, beneficis del ioga durant l’embaràs,…

Treballen de manera independent a la província de Girona. Tenen activitats molt interessants d’acompanyament a la maternitat.

espaimares

 

 

Dona Llum

Associació catalana per un part respectat. Treballem per a aconseguir uns parts més respectats i segurs, i uns naixements més feliços.

Aquest és el seu encapçalament. No trobo millor definició. Tenen grups de suport, fan xerrades, jornades,… Està formada per usuàries i professionals sanitaris.

dona llum

El Parto es Nuestro

Faig un copia i pega de la seva definició:

” El Parto es Nuestro es una asociación sin ánimo de lucro, formada por usuarias y usuarios, profesionales que pretende mejorar las condiciones de atención a madres e hijos/as durante el embarazo, parto y posparto en España”

Trobareu relats, entrades amb informació sobre embaràs, part i postpart. Fan reunions, les trobareu a la seva agenda. A més a més, hi ha recursos  amb enllaços a protocols d’associacions científiques i llibres de lectura recomanats.

el parto es nuestro

 

 

Matrona Taurt

És tracta del blog d’una llevadora. M’agrada molt les entrades que fa, les temàtiques que tracta i la perspectiva que els hi dona.

Les seves entrades a mi m’enganxen a la pantalla.

 

matrona taurt

 

Comadrona acupuntora

Rosa Navarro és l’autora d’aquesta pàgina web. És llevadora i acupuntora. Treballa de manera independent combinant ambdues coses.

Però, què m’ha agradat d’aquesta web?

La informació que ofereix sobre la utilitat de l’acupuntura i la medicina tradicional xinesa en les diferents etapes del cicle vital d’una dona.

Cada cop trobem més evidència científica que plasma els resultats positius d’aquesta disciplina. Us animo a fer-hi una ullada.

 

acupuntora llevadora

 

No sempre estarem d’acord amb tot el que és pública en les webs. Però crec que us poden ajudar a formar la vostra pròpia opinió, a descobrir disciplines desconegudes, nous punts de vista, replatejar-vos idees preconcebudes o reforçar les que ja tenieu. En definitiva, donar-vos eines en el vostre camí cap a la maternitat.

Se que m’oblido moltes pàgines. Més endavant faré una altre entrada amb les que m’he deixat pel camí i amb les noves que vaig descobrint.

Si vosaltres coneixeu alguna o teniu un blog o pàgina, podeu deixar la vostra suggerència.

 

 

 

 

 

Compartir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

www.000webhost.com